Sztárok

VV Zsófi: “Anyu szerint csak szexelni és meztelenkedni fogok a Való Világban”

VV Zsófi neve hirtelen robbant a napilapok címlapján, még a beköltözés előtt. A történet szerint VV Zsófinak volt egy rövidebb kapcsolata egy jóképű sráccal, aki akkor Demcsák Zsuzsa párja volt.

 VV Zsófival még a beköltözőshow előtt beszélgettünk, akkor elmondta, hogy jelenleg párkapcsolatban él, de nem nevezné boldognak az életét. “Van párom jelenleg, de az időre bíztuk, hogy hogyan alakul ez a kapcsolat. Mondhatni, hogy a Való Világ számunkra egy próbatétel. Nem nevezném ezt egy nagyon jó kapcsolatnak, mert sokat veszekedtünk az elmúlt időben” – ecsetelte VV Zsófi, aki nagyon szeret feltűnő lenni. “Modell vagyok és híresebb szeretnék lenni. Ha engem emiatt valaki elítél az előtt, hogy beszélne velem három szót, akkor az az ő baja.”

VV Zsófi:

Zsófi anyukája ellenezte, hogy a lányát a Való Világ-villa felé vigye a 7-es busz, de lányát ez sem tartotta vissza. “Anyu attól fél, hogy úgy fogok viselkedni, amit megbánok. Úgy képzeli, hogy itt majd csak szex lesz és meztelenkedés. De akkor nem ismer engem eléggé.”

VV Zsófi legnagyobb félelme: HOGY A VILLÁBAN NINCS MŰKÖRMÖS

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top