Sztárok

Eldőlt! Ennyit kell fizetni a TV2 és az RTL Klub műsoraiért

Eldőlt! Megállapodott a TV2 és az RTL Klub a szolgáltatóval a műsoraiért szedhető programdíjakról. A díjemelés már július 1-jétől érvénybe lépett, a szolgáltató ugyanakkor azt ígérte, visszamenőlegesen nem számlázza ki a többletköltséget.

Megállapodott a programdíjakról az RTL Klub, a TV2 és a UPC Magyarország. Ahogyan az már korábban eldőlt, fizetős lett a két csatorna. A szolgáltató ügyfelei a csatornák általános szerződési feltételeikben meghirdetett díjak feléért, azaz bruttó 370 forintért nézhetik a jövőben a két televízió műsorait.

A TV2 Média Csoport és az RTL Magyarország már 2016. július 1-jétől szedhet díjat műsoraiért. A szolgáltató ugyanakkor kiemelte, ügyfeleinek nem kell visszamenőlegesen megfizetniük a pluszban felmerült díjat.

A programdíjakat azt követően számlázza a szolgáltató UPC, hogy arról írásban tájékoztatott minden érintettet. A levél kézhezvételét követően a következő havi számlában, vagyis legkorábban szeptember végén már megjelenik a 370 forintos programdíj. Az áremelés a hűségidővel rendelkező előfizetőket ugyanakkor ezúttal nem érinti. Bármilyen változásról levélben küld tájékoztatást a társaság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top