Sztárok

Kvíz: felismered a celebeket egyetlen tetoválásukról?

A feladat egyszerű: mi mutatjuk a tetoválást, te mondod, melyik celebhez tartozik. A sikerhez azonban nem árt otthonosan mozogni a kidekorált sztártestek világában.

Manapság, amikor már egy irodai dolgozó is nyugodtan viselhet tetoválásokat, egy énekesen szinte fel sem tűnnek a tintarajzok, legfeljebb ha úgy halmozza őket, mint a szívrabló Adam Levine vagy Rihanna, aki egymillió dolláros koncertenkénti gázsiból varratja magát. Sportolók? A rockzenekarok lassan elbújhatnak a focicsapatok mögött ebben a tekintetben – ha például David Beckham megmutatja a felsőtestét, szinte mást sem látunk, csak tetkót tetkó hátán –, de nincsenek nagyon lemaradva a vízilabdások vagy éppen a bokszolók sem. És persze a filmsztárok egy jelentős része is rengeteg időt tölt tetoválószalonokban, gondoljunk csak Johnny Deppre, aki kiábrándító válása után rögtön át is húzatta Amber Heard miatt készült tetoválásait. Tudjuk még egyáltalán követni, kin milyen rajzok díszelegnek? Most kiderül: kvízünkben 15 sztárt kell azonosítani egy-egy tetoválásuk alapján.

További kvízek az oldalunkról: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top