Sztárok

Elsírta magát, aztán a Red Hot Chili Peppers énekese vigasztalta Budapest utcáján

És valami hasonló akár veled is megtörténhet. A Red Hot Chili Peppers csütörtökön és pénteken dupla koncertet ad Budapesten. A zenekar már megérkezett, sőt fővárosunk utcáink sétálgatnak, és ha épp úgy adódik, az énekes, Anthony Kiedis egy magyart vigasztal. Őrült sztori!

A nem mindennapi – vagy talán mégis az – történet Havas Dórával, a Lila Füge gasztrobloggerével esett a minap. Dóra tilosban parkolt, így a lelkes közterületesek kerékbilinccsel “jutalmazták” tettéért.

A blogger, visszaérve autójához, elsírta magát a nyílt utcán, aztán a semmiből mellé lépett Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers frontembere, és átölve vigasztalta. Ahogyan Dóra a Facebook-oldalán posztolta: “Napom két képben: Kaptam egy kerékbilincset, elbőgtem magam, erre átölelt Anthony Kiedis. Nem engedte, h lefotózzam. De nagyon cuki volt. Ott megy. I’ve chosen a life of picture free existence – mondta. Haha.” Hátulról azért készült egy fotó…

Tényleg nagyon cuki, és így még a kerékbilincs sem fáj annyira. Mert tényleg, ha nincs a büntetés, a Red Hot Chili Peppers énekesével sem találkozhatott volna Dóra. Persze nem biztatunk senkit a tilosban parkolásra, de…

Még több cikk a Red Hot Chili Peppersről az NLCafén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top