Sztárok

Ez Pumped Gabo barátnőjének reggeli szettje

Már eddig is sok kritikát kapott Pumped Gabo és a kedvese, Sebestyén Ágnes a Nyerő Párosban. Most éppen a reggeli szettje miatt.

Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes bemutatkozása is kiverte a biztosítékot egyeseknél, de úgy tűnik, hogy a Nyerő Páros játékosai mindenért kapnak megjegyzést. Amikor például jól teljesítettek és eddig minden feladatban ők teljesítettek a legjobban , akkor leszólták őket, hogy biztosan túl könnyű kérdést kaptak, vagy hogy Ágnes éppen jól helyezkedett a pallón, azért nem esett le.

Aztán jött a reggel, és Sebestyén Ágnes szettjén is fennakadtak néhányan. Míg ő magas sarkúban, tip-top ruhában libben le a konyhába, mindenki más smink nélkül jár-kel a Nyerő Páros villában. Valkó Eszter meg is jegyzi, hogy vajon mennyi ideig készülhet.

“Nagyon fontos, hogy fitten és készen indítsam a napot. Van olyan, hogy tudom, nagyon korán fogok felkelni, akkor előtte való nap este már előre bekészítek mindent, hogy mit vegyek majd fel. Nézem az időjárást is, és úgy kalkulálok. Ha valahova rohanok, így 5-6 perc alatt elkészülök” – magyarázta.

Ez Pumped Gabo barátnőjének reggeli szettje

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top