Sztárok

Gelencsér Tímea szépségkirálynő a szerelemről: nem ezen van a fókusz

A Magyarország Szépe idei győztese, Gelencsér Tímea novemberben utazik Washingtonba a Miss World világversenyre. Már gőzerővel készül, ezért nem sok ideje jut a magánéletére, de nem zárkózik el a szerelemtől sem.

Mozgalmas napjai vannak Gelencsér Tímeának, aki megnyerte a Magyarország szépe versenyt és ő képviseli hazánkat a Miss World világversenyen.

“Megbeszélések, fotózások, forgatások, ezek váltakoznak. Emellett pedig próbálok mindennap lejutni az edzőterembe, és időt szánni a családomra, barátaimra, illetve magamra. Ahogy közeledik a verseny, egyre nagyobb rajtam a nyomás, de úgy gondolom, hogy tudom kezelni. A maximumot szeretném nyújtani a világversenyen. Sok még a dolgom, meg kell tanulnom elkészíteni a sminkemet, a hajamat, és be kell szereznem a ruhákat” – mesélte az NLCafénak Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea szépségkirálynő a szerelemről: nem ezen van a fókusz

Amióta a fejére került a korona, sok ajánlatot kapott a szépségkirálynő, és hamar népszerű lett az Instagram-oldala is. “A magánéletemre szinte semmi időm sincs, még magamra is alig tudok. Ezért is nem bánom, hogy nincs most párom, hiszen mindkettőnknek rossz lenne, ha alig látnánk egymást. Nem mondom, hogy elzárkózom egy szerelem elől, hiszen bármikor szembejöhet a nagy Ő, de decemberig nem ezen van a fókusz.”

Gelencsér Tímea szépségkirálynő a szerelemről: nem ezen van a fókusz

Rajongói elvárják, hogy naponta több képet is megosszon magáról,válaszoljon nekik, sőt a Miss World versenyen is sokat számít, ki mennyire népszerű, hogyan tud közösséget építeni. “Az utóbbi időben sajnos elveszítettem a kontrollt a közösségi oldalam felett, főleg a sok dolog miatt. Az üzeneteket alig van időm elolvasni. Van egy-kettő, ami felkelti a figyelmemet, ha valaki udvariasan közeledik, gratulál, de akik csak beköszönnek, azoknak nem tudok mit írni.”

Gelencsér Tímea szépségkirálynő a szerelemről: nem ezen van a fókusz

Ahogy arra mindannyian számítottunk sok szerelmes üzenetet kap Gelencsér Tímea, aki némelyik üzeneten bizony elmosolyodik. “Jólesnek a bókok, mint minden nőnek, de a helyén kezelem ezeket. Sokszor nyilatkoztam, hogy a barna hajú fiúk az ideáljaim, akkoriban pedig számtalan olyan levelet kaptam, hogy: Szia! Én barna hajú vagyok! Ezek amúgy viccesek, de nem tudom elképzelni, hogy valaha úgy lesz párkapcsolatom, hogy egy Facebook-üzenetre válaszolok, és akkor elkezdünk beszélni. Én a személyes találkozásban hiszek, az a sorsszerű.” 

Gelencsér Tímea egyébként jól kezeli a népszerűséget és azt, hogy felismerik az utcán is. ahogy mondta, az első ilyen rendezvény a Sziget volt, ahol már odamentek hozzá gratulálni neki. “Egyelőre furcsa, de élvezem a figyelmet. Bár most csak a világversenyre koncentrálok, de azért néha gondolkodom rajta, hogy mi lesz később” mesélte, és kiderült, hogy kiskorától kezdve szeret színészkedni, és nagy álma, hogy színpadon szerepeljen, de a médiában is el tudja képzelni a jövőjét, riporterként vagy műsorvezetőként.

“Addig kell ütni a vasat, amíg forró, és én úgy gondolom, hogy a verseny miatt már sokan megismernek, amiből a jövőben mindenképp profitálhatok.

A szépségkirálynő november elején indul Amerikába, az egy hónapos tábor után, december 21-én lesz a verseny. “Washingtonban minél jobb hely megszerzésére törekszem majd. A Miss Sport és a Miss Talent alversenyeket szeretném megnyerni, ez egy elvárás magammal szemben. Ott már nem a szépség számít, hiszen ott mindenki gyönyörű, így leginkább a tehetséget és a rátermettséget pontozzák majd. Szeretném kihozni magamból a maximumot, és szeretném, ha Magyarország büszke lenne rám!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top