Sztárok

Való Világ 8.: Twerkversenyt rendeztek a VV 8 lányai

Nem lekvárospalacsinta-evésben, vagy zsákban futásban mérik össze tudásukat a Való Világ 8. lányai ma este, hanem twerkelésben, VV 8. módra.

Igazi riszaviadalnak lehetnek szemtanúi a Való Világ nézői ma este. A VV 8 lányai ugyanis nem másra vállalkoztak, mint hogy bebizonyítsák a fiúknak, ők rázzák a legjobban a hátsójukat. A megmérettetés tétje nem volt más, mint hogy kiderüljön, ki az, aki a legjobban twerkel. 

Miután a fiúk szép sorban elhelyezkedtek a nappaliban, kezdetét is vette a megmérettetés. A lányok egymást váltották és egyesek profikat megszégyenítő módon adták elő koreográfiájukat. “Én tudom, hogy mit jelent a twerkelés, meg is próbáltam olyan öltözéket venni, amit ez megkövetel. Szerintem eltaláltam az öltözéket. A tánc meg olyan vivienes lett”mesélte VV Vivi, akitől eltérően VV Zsófi nem volt ennyire képben a twerkeléssel. “Nem igazán tudtam, hogy is zajlik ez a dolog, úgyhogy a koreográfiát sem gondoltam nagyon túl, de azért egy-két sajátos mozdulatot beletettem” – árulta el VV Zsófi. Hogy végül a fiúk kinek a koreográfiáját találták a legjobbnak, kiderül a mai összefoglalóból.

Olvass még a Való Világ 8. szereplőiről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top