Sztárok

Való Világ8.: A pornófilmekről beszélt VV Dina

Nem kímélt senkit VV Dina, akinek már most elege van abból, hogy egy-egy villatársa a nap nagy részében pucéran vonaglik a Való Világ-villában.

VV Dináról már megírtuk, hogy amikor a beköltöző show előtt beszélgettünk vele, a felvidéki lány elsírta magát. Tette ezt azért, mert a párkapcsolatáról kérdeztük. “Biztos vagyok magamba, olyan dolog nem fog történni a villában, amit én nem akarok. És én nem akarok a Való Világban pasizni, mert az tiltólistán van. Szeretem a páromat , még akkor is, ha sokat veszekszünk” – mondta kisírt szemekkel Dina, aki minket nagyon emlékeztet személyiségében VV Edinára, de senkit nem akarunk idő előtt összezavarni.

Való Világ8.: A pornófilmekről beszélt VV Dina

Ami fontosabb, hogy VV Dina volt az első, aki a pucérkodó VV Vivient elküldte melegebb éghajlatra már az az első estén. Erre számítani lehetett, ugyanis Dinának nagyon nem jön be ez a vonal. “Én nem vagyok olyan lány, akinek a meztelenkedés a célja. Ha engem emiatt valaki megtalál, vagy azért, mert más az értékrendem, mint neki, akkor lesz vita a villában. Nyugodtan lehet meztelenkedni, de én Való Világba jöttem és nem pornófilmbe. Akinek tetszik, tetszik, akinek nem, annak nem” – keménykedett még a beköltözéskor Dina, akinek vágya, hogy műsorvezető lehessen.

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top