Sztárok

Valkó Eszter és Peller Anna tusolása egy élmény a Nyerő Párosban

Sem Valkó Eszterék, sem Peller Annáék nem jártak jól a szobaválasztásnál. Nekik tábori körülmények jutottak, mosdó és zuhany a szabadban.

Na, de ez a villa nem az a villa, ahol bárki csak úgy meztelenre vetkőzik, a Nyerő Páros villájában komoly gond egy ilyen tábori mosdó.

Valkó Eszter és Peller Anna tusolása egy élmény a Nyerő Párosban

Míg egyesek – mint például Szabó Zsófiék vagy Pumped Gabóék – luxuskörülmények között pihenhetik ki az egyes feladatokat, vannak olyan párok, akik enyhén szólva is nomád körülmények közé kerültek.

Valkó Eszteréknek és Peller Annáéknak ugyanis egy igen szűkös cirkuszi kocsiban kell aludniuk az RTL Klub vadonatúj sztárvalóságshow-jában. A Nyerő Páros első megmérettetésén ugyanis ők buktak el, így nem is nagyon akadt más választásuk. De nemcsak az estékkel, hanem a reggelekkel is meg kell küzdeniük, mivel a tusoló és a mosdó is a szabadban található.

Valkó Eszter és Peller Anna tusolása egy élmény a Nyerő Párosban

Ha a fogmosás ekkora probléma, képzelheted, hogy a zuhanyzást hogy oldja majd meg a két sztárpáros, akiknek ráadásul napközben is kijut a jóból.

A fiúk első versenyén megkérték a lányokat, hogy személyes tárgyaikat, legféltettebb ajándékaikat adják oda Balázsnak. A Nyerő Páros férfi versenyzőinek összesen három kérdésre kellett jó választ adniuk, amivel nemcsak a felajánlott tétet nyerhették meg. Ugyanis ha rosszul válaszolnak, Balázs ledarálja azokat. A lányok legféltettebb tárgyairól nézd meg a galériánkat, és már most mondjuk: lesz sírás rendesen a feladat után.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top