Sztárok

Ez a Kapcsolat Hosszú Katinka és a Star Academy versenyzője, Ossó Balázs között

Különleges dolog derült ki a Star Academy versenyzőjéről. Ossó Balázs Hosszú Katinka csapatában dolgozott.

Ossó Balázs a veszélyzónából jutott be a Star Academy legjobb 16 versenyzője közé. A fiatal tehetség elárulta, mivel foglalkozott korábban, és bizony egy legenda csapatát erősítette. Hosszú Katinka mellett tevékenykedett. Régóta ismerem Katinkát, egy iskolába jártunk, igaz, ő felettem, és egy medencében edzettünk, amikor még versenyszerűen triatlonoztam mondta el a szintén  bajai Ossó Balázs, aki még dalt is írt Hosszú Katinkának.

A hip-hopos himnusz nem az én stílusom, de nagyon örülök, hogy tetszett nekik. Ráadásul itt nem állt meg a történet. Mivel elég régóta zenélek, és magam kezeltem a közösségi oldalaimat, rá­adásul elég jól, felmerült egy lehetőség, hogy úgynevezett social médiás legyek a csapatban, azaz én foglalkozzak Katinka Facebook-, Twitter- és Instagram-oldalával. Éltem ezzel a lehetőséggel, hiszen a sportmenedzseri végzettségemmel ez épp a szakmámba is vágott. A közösségi média mellett én vágtam a videó­kat is, amelyeket feltettünk a YouTube-csatornára, de a képregény reklámjaihoz is szereztem zenét” – mesélte a Blikknek a Star Academy versenyzője.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top