Sztárok

Védik a Sláger TV-t a mulatós nagyágyúi

Nem hosszabbít szerződést Fásy Ádámmal a Sláger TV, Fásy a csatornánál maradókért aggódik. Akik maradnak, kiállnak a csatornáért.

A fél ország egy emberként szisszent fel, amikor pár napja kiderült, hogy Fásy Ádám műsorai nem örökké, hanem csak november végéig láthatók a Sláger TV-n. Azok a sztárok, akiket nem vettek le a képernyőről, egy szép közleményben álltak ki a csatornáért.

November 30-án megszűnik Fásy Ádám és a Slágert TV közti szerződés, amit nem újítanak meg. Fásy nem érzi biztosnak a csatornán fellépő másik 150 zenész jövőjét, de a csatornánál maradók közül többen cáfolják ezt. Például Bangó Margit, akivel a csatornánál mindig korrektek, és a vezetők csak tiszteletet érdemelnek a munkásságukért.

Kis Grófo szerint a csatornánál olyan mindenki, mint egy nagy család, neki például nagyon megkönnyítik az életét, és a mai napig bármiben számíthat rájuk. Bódi Csabi elárulja, hogy a csatorna nélkül csak simán sikeres volt, de amióta a Sláger TV felkarolta, megduplázódtak a felkérései, mindenki az ő klipjeit nézi, és szerinte a vezetőség soha nem tett keresztbe senkinek. Sőt, úgy engedtek el énekeseket, hogy még tartott a szerződésük. Csabi apja, Bódi Guszti is mindig megkapta a tiszteletdíját a közlemény szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top