Sztárok

Keresztes Ildikó bocsánatot kért

A kérdés, hogy innentől kezdve megáll-e a véleménye, és hogy betartja-e, amit mondott. Keresztes Ildikó és Kenéz Gábriel kakaskodása talán most véget ér.

Hétfőn megírtuk, hogy a Star Academy első élő adásában Vastag Csaba kiosztotta Keresztes Ildikót, mivel az énekesnő szerint Kenéz Gábrielnek sokkal inkább a dalszerzéssel kéne foglalkoznia az éneklés helyett. Keresztes azt állította, hogy amennyiben Kenéz írna neki egy dalt, elénekelné. Miskovits Marci később feltette Kenéznek azt a kérdést: annak ellenére, hogy Keresztes Ildikó ország-világ előtt lejáratta, tényleg írna-e neki valamit, mire Kenéz finom cinizmussal és enyhén flegmán közölte, hogy “természetesen, mivelhogy ez a szakmám”. A versenyző azt is elmondta, hogy az ítész bocsánatot kért tőle a színfalak mögött, amiért ilyen erősen kritizálta.

Kenéz később arról is beszélt, hogy a kiesőkkel szeretne majd írni egy dalt, sőt szívesen jegyezne egy búcsúdalt is, amilyen régen is volt. Nyilván a Megasztárra célzott ezzel. Azaz nagyjából erre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top