Sztárok

Sértett: “félholtra vert” a Happy Gang tagja

A Blikk szerint az eset egy csepeli borozóban történt. Az áldozat majdnem a fél arcára lebénult.

A lap azt írja, hogy Móré András (művészneve: Vitamin) a beszámolók szerint július 20-án egy söröskorsóval vágott fejbe egy másik vendéget egy csepeli borozóban. A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást, és gyanúsított is van. Két személy keveredett szóváltásba egy XXI. kerület, Medve utcában található borozóban, aminek következtében egy férfi bántalmazta a sértettet – tájékoztatta a Blikket a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

 

A lap közben megtalálta Salamon Viktor sértettet, aki így nyilatkozott az esetről. Minden előzmény nélkül, egyszer csak odalépett az asztalunkhoz, és fejbe vágott. Utána elszaladt, a rendőrök csak másnap kapták el. A szemöldökömet leszámítva nem mozog azon az oldalon az arcom, elmondani sem tudom, milyen borzasztó érzés.” A sértett jogi képviselője megerősítette, hogy az ügy nyomozati szakaszban van, a gyanúsítottat kihallgatták, és orvosszakértőt rendeltek ki.

A lap többször is kereste Vitamint, de egyelőre nem érték el.

A Happy Gang hosszú kihagyás után 2011 óta ismét aktív.

Ha új információink lesznek, cikkünket frissítjük.

(borítókép: Wikipedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top