Sztárok

Debrecenből Budapestre gyalogol Damu Roland

Szó sincs arról, hogy megőrült volna, a színész egyszerre teljesít jótékonysági és kultúrmissziót. Damu Roland társat is talált a kalandhoz.

A Bors szerint a színész Petőfi Sándor nyomdokain lépdelve szeretne Debrecenből elsétálni Budapestre. Az utat nem egyedül teszi meg, a mulatós hercegnek titulált Barna Barnabással indulna neki. Hogy miként jött ez a furcsa ötlet, arról Damu Roland így nyilatkozott: “A történetünk onnan in­dult, hogy Barna Barnabással fél Budapesten átgyalogoltunk, hogy találjunk számomra megfelelő vegán ét­termet. Tíz kilométer után Barna már nyavalygott, hogy nehezen bírja a sok sétát. Mivel én átlagban napi húsz kilométert is gyalogolok, nem is értettem, mi baja. Mondtam neki, mi len­ne, ha azt kéne végigcsinálnod, amit Petőfinek. Azt fe­lelte, az sima ügy. Na, ak­kor sza­vadon foglak, mondtam.”

Kell az energie. Debrecen és Budapest távolsága a Google Maps szerint 242 kilométer a 4-es főút mentén.
Kell az energia. Debrecen és Budapest távolsága a Google Maps szerint 242 kilométer a 4-es főút mentén.

Barna elmondta, hogy egy hónap múlva vágnának neki a túrának, és hogy szeretnének kétmillió forintot gyűjteni egy leukémiás kisfiúnak, ebből tudnának egy steril szobát kialakítani a gyermek otthonában. “Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt az összeget megszerezzük” – mondta.

(borítókép: Barna Barnabás, Facebook)

Egyéb írások Damu Rolandról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top