Sztárok

Lecseréltek egy Való Világ-szereplőt

Ráadásul alig pár órával a beköltözés előtt. Mint kiderült, VV Dávid volt a beugrós. De kinek a helyére jött be?

Szombaton kezdődött el a Való Világ nyolcadik szériája, melyben VV Vivien pikk-pakk megvált a ruháitól. Abban persze semmi meglepő nincs, hogy egy realitylány meztelenre vetkőzik, ennél jóval érdekesebb, hogy a Bors megtudta: pár órával a beköltözés előtt leváltottak egy szereplőt.

A lap szerint Baranyi Krisztiánt cserélték le. Mint írják, a fiút már a pénteki Fó­kuszban is bemutatták, de szombatra eltűnt a szereplők közül, és helyette VV Dávid, opcionális szívtipró költözött a luxusbörtönbe.

Krisztián a bal alsó kettes.
Krisztián a bal alsó kettes.

A Bors megkereste az RTL Klubot, és kiderült, hogy Baranyi nem örökre hagyta maga mögött a műsort, sőt később bemehet a villába. A tévétársaság a következő közleményt írta:

“A szombat esti műsor előtt valóban úgy volt, hogy Krisztián lesz az első játékosok egyike. Végül Dávid kapta meg a lehetőséget, hogy a ValóVilág powered by Big Brother első nyolc lakójának tagja lehessen, és induljon a győzelemért, vagyis az egy éven át tartó, havi hárommillió forintos díjért. Természetesen, mint minden más műsorunknál, ennél is szerződünk az egyes játékosokkal a produkciók indulása előtt, de azok tartalma csak a két félre tartozik. Nem ez az első eset, hogy a kezdőcsapat összetételén a beköltözés előtt változtatunk a még szórakoztatóbb műsor érdekében. Hogy Krisztián­nal találkozhatnak-e még a nézők, és ha igen, mikor, kiderül a ValóVilág powered by Big Brother összefoglalóiból.”

A VV8 összefoglalói az RTLII-n láthatóak.

Ez itt a Fókusz beköltözés előtti riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top