Sztárok

Star Academy: összegabalyodott Pádár Alexandra és Hegyi Dávid

A Star Academyben gyorsan zajlanak az események: Pádár Alexandra és Hegyi Dávid máris összegabalyodott. Volt már bókolás, kacérkodás, vetkőzés, és még csak két estén vagyunk túl.

Hát, Hegyi Dávid előadása meghatotta a Star Academy zsűrijét – főleg Keresztes Ildikót és Vastag Csabát –, de a nézőket is könnyen levette a lábáról. Ahogy többen megjegyezték, nemcsak a hangja, hanem a megjelenése is tökéletes az énekesnek. Pádár Alexandra produkciója után bevallotta, hogy lehet nála próbálkozni, hiszen szingliként költözik az akadémiára. Nos, Dávid próbálkozik is.

Az “azt hittem, sokkal kevesebb gondolatod van” indítás után azért már szebb bókokat is kicsiholt magából. “Olyan vagy, mint egy hollywoodi szupermodell” – ahogy ezt a videóban is hallhatod, de ez még semmi.

Később egy kis sztriptízt is láthattunk a Star Academy énekesnőjétől, na de a szolidabb formában, amikor egy törölköző alatt vette le a bugyiját, miközben Dáviddal kettesben napoztak.

Star Academy: összegabalyodott Pádár Alexandra és Hegyi Dávid

“Dávid nagyon helyes fiú, nem szeretném elrontani, javítson meg ő engem” – ezt mondta Alexandra a fiúról, és kiderül az adásból, mire is gondolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top