Sztárok

Liptai Claudia ma meghal a képernyőn

Soha többé nem lesz látható a Jóban Rosszban című sorozatban. Liptai Claudia azután sem tér vissza a szappanoperába, hogy megszülte második gyermekét. A színésznő karaktere, Alexa ma kegyetlen halált hal.

Liptai Claudia két műsort vállal, mielőtt Pataki Ádámmal közös gyermeke novemberben megszületik. A színész-műsorvezetőnő éveken át szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban, és egy ideig kérdéses volt, hogy a szülés után fent lesz-e a neve újra a stáblistán, de mostanra biztossá vált, hogy Claudia többé nem lesz látható Csillagkúton – ma ugyanis durva halált hal a karaktere. A jelenetet viszont nem ő játssza el, a forgatáson (pont a terhessége miatt) egy dublőr helyettesítette.

“Vannak helyzetek és szituációk, amelyeket dublőrökre bíznak, a feladat veszélyessége vagy a benne rejlő esetleges rizikó miatt – mesélte az Origónak a színésznő. – Egy állapotos kismamára talán még jobban figyelnek, amiért most is nagyon hálás vagyok az egész stábnak.”

Liptai Claudia ma meghal a képernyőn

Liptai Claudia azt is elmondta, hogy szerette a csapatot, és hogy csupa szép emlék köti hozzájuk és a forgatásokhoz.

A Jóban Rosszban hétfő estétől a SuperTV2-n látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top