Sztárok

Vilmos herceg Dianáról beszélt, a neje elsírta magát – videó

Ma is hiányzik Vilmos hercegnek az édesanyja. Azt mondja, nincs olyan nap, hogy ne érezné Diana hiányát. Szavain sokan sírtak, még a neje is.

Vilmos herceg egy terápiás csoport gyűlésén vett részt, ahol olyan gyerekeknek próbálnak segíteni, akik elveszítették a szüleiket. Amikor az egyik kamasz könnyeivel küszködve beszélt az érzéseiről, Vilmos átvette a szót, és megpróbálta megvigasztalni. “Az idő majd megkönnyíti, de a seb soha nem gyógyul be… Tudom, hogy mit érzel. Még ma is hiányzik az édesanyám. Mindennap hiányzik. Közel 20 év telt el azóta, hogy az anyukám elment. A legfontosabb dolog, hogy beszéljetek róla. Nem baj, ha fáj, nem baj, ha szomorúak vagytok, nem baj, ha hiányzik. Beszéljetek róla” – mondta Vilmos herceg, akinek szavain nemcsak a terapeuta és a gyerekek, de felesége is meghatódott.

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én hunyt el Párizsban, amikor autója – amit egy részeg sofőr vezetett, és fotósok követtek – nekicsapódott egy oszlopnak.

Vilmos herceg Dianáról beszélt, a neje elsírta magát - vidóe

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top