Sztárok

Eszkortként dolgozott a Való Világ új szereplője, VV Mici

Akkor lehet ismerkedni VV Micivel, aki hamarosan beköltözik a Való Világ villájába. Korábban pedig eszkortként dolgozott, amiről a szülei nem tudtak.

Bizonyára nagyon örülnek VV Mici szülei, hogy ma reggel a Blikkben elolvashatták lányuk vallomását, miszerint eszkortlányként dolgozott Svájcban.

“Három évvel ezelőtt valóban voltam kint Svájcban dolgozni… A kinézetem alapján mindig betalálnak az ilyen munkákkal. Akkoriban csak nagy bulinak fogtuk fel az egészet, ám visszagondolva már nagyon gáz, hogy így láttuk. Senki sem tudja, hogy kinn voltam, főleg a szüleim nem.”

fotó: RTL SAJTÓKLUB
Fotó: RTL SAJTÓKLUB

“Szerencsére a munka nem volt nehéz, koktélokat ittunk a vendégekkel, ami után pénzt kaptunk, és ha netalán valaki többet akart, akkor megválogathattuk, hogy kivel mit kezdünk”

– ecsetelte a lapnak VV Mici, akinek annyira megtetszett az egyik vendége, hogy hozzáköltözött.

“Egyszerűen imádott, a tenyerén hordozott. Sőt ­mivel szeretek lovagolni, még egy lovat is bérelt nekem” – ez a SZERELEM, kedves olvasóink, de csak a mesében. Mert Mici és a svájci lovag annyit veszekedtek, hogy szakítottak.

Még több hír a Való Világról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top