Sztárok

Hajdú Péternek nem adtak újabb esélyt, mennie kell

Nincs már sok értelme arra várni, hogy Hajdú Péter műsora újra látható legyen a TV2-n. A Showtime nem kapott újabb esélyt. Hajdú tényleg eltűnik.

A Blikk információi szerint a Showtime véget ért. Hajdú Péter műsorára nem tart igényt a csatorna. A lap részletesen beszámol arról, hogy a TV2 és Hajdú közötti szerződés szerint, a  show következő kilenc részére úgynevezett opciós joga volt augusztus 15-ig a csatornának. Eddig kellett volna jelezniük Hajdú Péter felé, hogy folytatni akarják vele a Showtime műsort. Ebben az esetben Hajdú akkor sem vihette volna át máshová, ha akarja. De nem ez történt…

A képernyős munkám szeptember 1-től a TV2-nél véget ér. A csatornával kötött többi szerződésünk továbbra is érvényes, korrekt üzleti kapcsolatban maradunk a TV2-vel. A többi szerződés jelen esetben műsorgyártást, illetve ügynökségi munkákat jelent… Hogy folytatom-e máshol a képernyős szereplést? Elképzelhető” – mondta Hajdú Péter a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top