Sztárok

Szexi képek a TV2 új műsorvezetőjéről – Nagy Réka a Star Academy új tagja

Miskovits Marci mellé egy újabb műsorvezető is bekerült a Star Academy csapatába. Nagy Réka a Topmodell című műsor egykori győztese bizonyíthatja a rátermettségét.

A Star Academy csapata most már teljes, Nagy Réka vezeti a Backstage és a Warm-up műsorrészeket. A szőke lány tíz évvel ezelőtt a VIASAT3 Topmodell című műsorának győztese volt, és utána fotómodellként kezdett dolgozni, majd nemrég az HBO Aranyélet című sorozatában láthattuk, ahol ő volt az az álomnő, akire mindenki vágyott a gimnáziumban.

Dögös topmodell, Nagy Réka vezeti, a Star Academy háttérműsorát

A kamerák előtt magabiztosan mozgó modell a Star Academy során Miskovits Marci váltótársa lesz, ott bizonyíthatja rátermettségét.

Érdemes megemlíteni, hogy a legnagyobb bikinishow is Nagy Réka nevéhez köthető, és bár rengeteg felkérést kapott, nagy cégek keresték meg, egyetlen szépséghibát találtak benne, ami miatt néha elesett a szerződéstől.

Dögös topmodell, Nagy Réka vezeti, a Star Academy háttérműsorát

“Pont ez a feminin alkatom van, és amikor az ember úton-útfélen ezzel találkozik, hogy jaj de jó lenne, ha kicsivel nagyobb lenne a melled, akkor a végén elkezdtem gondolkodni, hogy mégis szeretném megcsináltatni” – nyilatkozta korábban.

Nézd meg a képeken, milyen dögös a TV2 új műsorvezetője:

Dögös topmodell, Nagy Réka vezeti, a Star Academy háttérműsorát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top