Sztárok

Újabb képernyős cserét jelentett be a TV2

Nyugdíjba megy Németh Lajos meteorológus, helyére pedig a tájszólásáról jól ismert Reisz András áll majd a TV2-n, hogy elmondja, milyen idő lesz.

Szeptembertől Gaál Noémi mellett Reisz András mondja majd az időjárás-jelentést a TV2-n. Németh Lajos ugyanis nyugdíjba vonul.

A 36 éves Reisz az ELTE Természettudományi Karán 2005-ben végezte el a meteorológus szakot. Jellegzetes palóc tájszólásával hamar elnyerte a televíziónézők szimpátiáját.

“Nagyon büszke vagyok rá, hogy Reisz András leigazolásával egy rendkívül népszerű szakember csatlakozik az infotainment csapathoz. Személyében olyan profi meteorológust láthatnak a TV2 képernyőjén a nézők, aki méltó utódja lesz Németh Lajosnak” – nyilatkozta Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

A nyugdíjba vonuló Németh Lajos hosszú évek óta a TV2 munkatársa, a csatorna indulása óta biztos pont az időjárásra kíváncsi nézők életében.

“1997. október 4-én reggel hat órakor, közvetlenül a vezérigazgatói köszöntő és a himnusz után én voltam az első, aki beköszönt a TV2-n, és elmondta a legfrissebb meteorológiai előrejelzést. Azóta közel húsz év telt el, és eljött az idő, amikor elmondhatom: előttem az utódom. Örülök, hogy Reisz András személyében egy kiváló meteorológus kollégát »kapnak« a nézők, és biztos vagyok benne, hogy ő is legalább olyan lelkesen ismerteti majd a légköri frontokat, mint ahogy én tettem az elmúlt évtizedekben” – mondta Németh Lajos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top