Sztárok

Pazar helyre költözik Szabó Zsófi és párja is – íme a Nyerő Páros villája!

Semmi kétség, hogy ide bármelyikünk beköltözne. Persze, az már más kérdés, hogy például Szabó Zsófi és Kis Zsolt mennyi ideig lakhat ebben a villában. Nyerő Páros lesznek? Hamarosan kiderül.

Hétfőn, augusztus 29-én indul a Nyerő Páros, az RTL Klub vadonatúj napi sztár reality műsora, amelyben nyolc sztárpár költözik össze egy villába. Többek között Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt lesznek a lakói ennek a pazar háznak, de az persze kérdés, ki melyik szobát tudja megszerezni magának. 

Ide költözik Szabó Zsófi és párja is - íme a Nyerő Páros villája!

Nézz be a villába, mert lefogadjuk, hogy te is szívesen laknál itt:

Megnézem
Összes kép (1)

Korábban már kiderült, hogy kik költöznek be a Nyerő Páros villába, de elevenítsük fel a listát:

Ide költözik Szabó Zsófi és párja is - íme a Nyerő Páros villája!

Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra egy Budapest környéki villába költözik be.

A péntek este 18.55-kor kezdődő Fókuszban pedig részletesen is bemutatják az RTL Klub hétfőn induló, hétköznaponként a Híradó után jelentkező új műsorának helyszínét, addig viszont nézd meg, minek teszik ki egymást a párok. Néha nem hiszel majd a szemednek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top