Sztárok

ByeAlex kibukott az X-Faktort ért vádakon

A mentorok sem állták meg szó nélkül az X-Faktor háza táján kipattant botrányt, miszerint az RTL Klub tehetségkutatója bunda - írja a Blikk.

Az egyik, a mentorházból kiesett fiú dühös apukája bundát kiáltott a döntés után. Felháborodásának a Facebookon adott hangot, ám úgy tudjuk, véleményét félmillió forint fejében törölte volna oldaláról. A történteket az X-Faktor egyik mentora, ByeAlex nem hagyta szó nélkül – írja a Blikk.

ByeAlex kibukott az X-Faktort ért vádakon

A cikkből azért az is kiderül, hogy az apukának félmilláért egyébként el is múlt volna már a csalódottsága.  Bevallom, a műsor eddigi forgatása alatt egyszer kértem tanácsot a szerkesztő brigádtól, és még akkor sem kaptam a kérdésemre javaslatoknál többet. Pedig életem egyik legfeszültebb döntése volt. A Blikk megkérdezheti a gyártásvezetőt, mert még az öltözőm ablakát is bevertem idegességemben… A sminkszékemet is lerúgtam. Hát lennék én ideges a forgatás miatt, ha valójában előre meg lenne írva ez a műsor?” – írta közösségi oldalán ByeAlex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top