Sztárok

Csalással vádolják az X-Faktor műsorát

Még el sem kezdődött a műsor, máris óriási a botrány az X-Faktornál! Szerda reggel került fel egy bejegyzés a Facebookra, amelyben egy apuka csalással vádolja az RTL Klub tehetségkutatójának készítőit – írja a Blikk.

Az édesapa gyermeke egészen a mentorházig jutott, ott azonban valószínűleg kiesett. A felbőszült szülő állítja: az X-Faktor csaláson alapszik, és előre megírt forgatókönyv alapján már most tudják a mentorok, hogy ki jut a döntőbe – írja a Blikk. “Mindenhol úgy hirdetik, hogy ez egy tehetségkutató műsor, ahol tehetségeket és nem alkoholista, drogos fiatalokat keresnek. Voltam pár forgatáson, és észrevettem, hogy a négy mentornak sincs beleszólása, melyik versenyző mikor és hogyan jut tovább a verseny folyamán” – írta bejegyzésében a dühös apuka.

Csalással vádolják az X-Faktor műsorát

A lap megkereste az RTL Klubot is: “Korábban is volt már, hogy csalással vádolták a műsort, de a továbbjutásról a mentorok döntenek. Különben nem is lenne értelme! Gyakran előfordul, hogy nem értek velük egyet. Hazugság, hogy bármelyik előadónak ígértünk volna valamit… Egy forgatás kemény munka, és az én feladatom irányítani ezt. Végtelenül sajnálom, hogy a sértettség ilyen megnyilvánulásokat szül a szülők részéről, de nem szeretném bizonygatni, hogy nem csaltunk, hiszen teljesen alaptalanok a vádak. A kiesett versenyzőt sajnálom” – mondta Schiwert-Takács László, a műsor producere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top