Sztárok

Fordulat: Hajdú Péter és Sarka Kata kibékültek

Újra együtt van Sarka Kata és Hajdú Péter, ahogyan azt a Story magazin exkluzív képei bizonyítják. De ez vajon mennyire tartós?

Hajdú Dávidka hatodik születésnapjáról Sarka Kata mosolygós képet posztolt a közösségi oldalára, nem sokkal később pedig Hajdú Péter is kitette a fiával közös képet.

Most a Story magazin exkluzív képeket közölt arról, hogy a születésnapon Sarka Kata és Hajdú Péter együtt voltak, sőt a fotókon jól látszik, ahogyan a műsorvezető átöleli a feleségét, de több meghitt családi kép is készült.

Korábban már Hajdú Péter és Sarka Kata békülési feltételeiről kiderült, hogy egészen új alapokra akarják helyezni a kapcsolatukat, bár akkor még nem lehetett tudni, hova vezet majd mindez. A házaspárt látták egy romantikus randevún is, amikor feszengtek egymás társaságában. Hogy mit is jelent a mostani békülés, az viszont először a magazinban olvasható.

Fordulat: Hajdú Péter és Sarka Kata kibékültek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top