Sztárok

Bruce Willis lánya mellet villant

Ha Hollywoodba szánnák, akkor a magamutogatás szobrát Tallulah Willisről mintáznák. Bruce Willis lánya nem az a szégyenlős típus.

A 22 éves lánnyal kamaszkora óta vannak bajok: közvetlen a középiskola után már emberesen ivott, majd nem sokkal később drogozott is. A szesz-kábó kombó egészen a rehabig vitte, ahova két évvel ezelőtt csekkolt be. Hogy most iszik vagy nem, azt nem tudjuk, egy valami viszont biztos: megosztotta az alábbi képet, melyhez azt az üzenetet írta nővérének: “Scout, sajnálom, ha így emlékszel rám.”

if you remember me like this, I'm sorry. @scoutlaruewillis????

tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) által közzétett fénykép,

Lépjünk tovább. Úgy tűnik, hogy a celebvilágban ma a “pózolj és villants macskával” jelszó működik, például Vajna Tímea is egy cicussal “bolondozott”. Tallulah Willis viszont jóval többet mutat nála. Már ha a melleire fókuszálunk:

Breastfeeding is beautiful, natural and the best way to ensure my child's health and longevity

tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) által közzétett fénykép,

A képalában Tallulah a szoptatás előnyeiről beszél. Van-e bármi meglepő ebben azok után, hogy Bruce Willis lánya nőt csókolt? És mit szól ehhez az egészhez Demi Moore?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top