Sztárok

Dobó Kata szexi combja közelről is mesés

Könnyű elképzelni, miért kapta már oly sokszor a végzet asszonya szerepet egy-egy színdarabban Dobó Kata, és most itt egy újabb bizonyíték.

“Számtalanszor alakítottam már a színpadon előnytelen külsejű nőt. Előfordult, hogy anyukám csak az előadás közepén ismert meg, annyira elmaszkíroztak. De egyáltalán nem zavart, hogy nem a csábító szerepét osztották rám, azt annyiszor eljátszottam már” – mondta korábban. Dobó Kata már rég bebizonyította, hogy több egy egyszerű szép nőnél, igazán tehetséges színésznő.

De az biztos, kell fantázia ahhoz, hogy előnytelen külsejűnek lássa valaki Dobó Katát, hiszen egy ilyen egyszerű poszton is látszik, milyen remek formában van.

#tihany #stillsummer #lastdaysofholiday ????☀️????????

Dobó Kata (@katadobo) által közzétett fénykép,

42 évesen sem fog rajta az idő, gyakorlatilag nehéz megmondani, melyik kép mikor készült róla. Sokat tesz is az alakjáért, rendszeresen mozog, itt például jógázik. “Ma reggel egy eszméletlen jó BodyArt órával kezdtem a napot. Ez így megy már egy ideje, hetente többször is. Minden percét imádom, de az »utána« érzés megfizethetetlen! Szép napot Nektek is!” – írta a színésznő.

Simply just love it! @bodyArtmozgasstudio #mylife #sundaymood #doitforyourself ????????????????

Dobó Kata (@katadobo) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top