Sztárok

Csobot Adél visszatér a képernyőre

Zsűritag lesz egy műsorban a SuperTV2 csatornán. Csobot Adél állítja: a gyerek mellett sem lesz ez megterhelő feladat.

Szeptemberben indul útjára a SuperTV2 új műsora, a Sztárban sztár +1 kicsi című, melynek zsűrijében Csobot Adél is helyet foglal. Az énekesnő az Origónak nyilatkozott: “Nagyon közel állnak hozzám a gyerekek, hiszen van egy kisbabám. Korábban is szerettem gyerekek közelében lenni, és kíváncsi leszek arra, hogy ők hogyan fogják ezeket a feladatokat megoldani, úgy, hogy lesz mellettük egy felnőtt előadó, aki majd segít nekik. A Sztárban sztár + 1 kicsiben a zsűriasztal mögé fogok ülni, de azt gondolom, hogy tökéletesen meg fogom tudni oldani ezt a kettőt, hiszen ez nem jár olyan nagy elfoglaltsággal.”

Istenese Bence és Csobot Adél kisfiukkal, Nátánnal:

Nekem ők jelentik a világot. ❤️❤️❤️ #családlettünk #szerelmesvagyokbeléjük #nanasipalphotographer

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett fénykép,

Adél a lapnak megerősítette azt a hírt, hogy jövőre családjával Németországba költözik, mert Istenes Bence állásajánlatot kapott. Valóban igaz az a hír, hogy kiköltözünk Németországba, ez a jövő év folyamán fog megtörténni – magyarázta a lapnak. – Nem fog semmi megszűnni itthon, ugyanúgy szeretnénk itthon dolgozni mindketten én is és a párom is, úgyhogy reméljük, hogy nagyon sok új kihívás fog még ránk találni a jövő év során.”

A műsorról és az új munkáról Adél a TV2-ben is beszélt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top