Sztárok

Két műsort vállal a terhes Liptai Claudia

És ezzel Szulák Andreát is "kitette" egy műsorvezetői székből. Liptai Claudia novemberben szül, és úgy tűnik, addig nem áll le.

Augusztus közepén mi is megírtuk, hogy Liptai Claudia lesz a Sztárban Sztár egyik zsűritagja, és nagyon úgy tűnik, hogy ha munkáról van szó, akkor ő még a harmadik trimeszterben is folyamatosan kamera előtt lesz.

A Bors információi szerint ugyanis ő lesz az Extrém Activity műsorvezetője, melyet utoljára Szulák Andrea dirigált. A lap megjegyzi: úgy tudják, hogy az adásokat most forgatják, és ősszel adják le a SuperTV2-n, majd azon lamentálnak, hogy mi lesz a Jóban Rosszban-nal, és kiderül, hogy nincs infójuk arról, hogy Liptait meddig látni a sorozatban.

A műsorvezető feladatai itt még nem érnek véget: ő lesz a szeptember 7-én induló Nő comment! talkshow háziasszonya, illetve párjával, Pataki Ádámmal sütis könyvet írnak. Tele van munkával.

Liptai Claudia régen, a Szomszédokban:

(címlapkép: Liptai Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top