Sztárok

Új szereplők bolygatják fel a Jóban Rosszbant

Fiatalítás lesz a Jóban Rosszban szereplői közt, mivel Adél új barátai tűnnek fel a képernyőn. Sőt, még át is rendezik Csillagkút életét.

Mint azt augusztus elején megtudtuk, ősztől új csatornára költözik a Jóban Rosszban.

A TV2 szerint a sorozat augusztus 29-étől kizárólag a SuperTV2 műsorán lesz látható, és újabb szereplőkkel bővül. Közleményüket változtatás nélkül közöljük:

Adél (Nagy Rebeka) új fiúja, Bence (Tóth Misi) ugyanis bemutatja a baráti társaságának szerelmét. Meli, Deka és Zseni pedig mostantól gyakran előfordulnak a Macsekben.

A feltűnően csinos, ám kissé elkényeztetett Meli szerepében Tóth Zsiga Nórát láthatják a nézők, míg Deka szerepében Takács Zalán mutatkozik be. Deka és Meli régi jó barátok, Deka titokban gyerekkora óta szerelmes a lányba, ám viszonzatlanul. A srác legjobb barátja Zseni, a jóképű, sportos vállalkozó, akire ugyanakkor kicsit féltékeny is. Őt Szőke Richárd alakítja.

A három fiatal szereplőt eddig még nem láthatták tévés szerepben. A 23 éves Szőke Richárd a kaposvári Csiky Gergely Színházban játszik és kiváló táncos, míg a 21 éves Takács Zalán másodéves a Gór Nagy Mária Színitanodában. Tóth Zsiga Nóra 29 éves, és eredetileg kirakatrendező, imád zongorázni, énekelni és horgászni.

Meli, Deka és Zseni törzshelye a Csilliárd Klub, ahol izgalmas kalandokba keverednek miután Bodolai Orsi és Bodolai Szabi jómódú fiataloknak adják ki magukat, és biliárdozni hívják őket. A beszélgetés közben Orsiék megbizonyosodnak róla, hogy Adél barátja, Bence bizony nem az, akinek mondja magát, és ez számos konfliktus forrása lesz.

A Jóban Rosszban egyik drámai jelenete, melyben Adél itt kidobja Biget:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top