Sztárok

50 szerelmes kép Hosszú Katinkáról és Shane Tusupról – 3 éves házasok!

Hosszú Katinka és Shane Tusup szerelmi története sokaknak inspiráló és modern kori mesét jelent. A 3. házassági évfordulójukra összeszedtünk 50 képet a párról, amelyekről lerí, mennyire szeretik egymást.

Hosszú Katinka és férje a riói olimpia záróünnepségén mosolyogva bújtak egymáshoz, éppen úgy, ahogyan három évvel korábban, a Seychelle-szigeteken rendezett esküvőjükön. Az olimpikon és Shane Tusup kapcsolatát sokszor kikezdték már, de őket ez egyáltalán nem törte le. Nem mentegetőznek és nem magyarázkodnak, hiszen a közös életük mindent elmond róluk.

Ma, éppen három éve fogadtak örök hűséget egymásnak, és ahogy Hosszú Katinka férje az olimpiát végig drukkolta, ugyanolyan lelkesedéssel csinálták végig a nagy napot is a mesés környezetben. Íme néhány kép, hogy átérezd te is a hangulatot.

Megnézem
Összes kép (1)

Hosszú Katinka férje rendszeresen szerelmes üzeneteket ír az úszónőnek, de a büszkeség és a szerelem kölcsönös. 

Ahogy a galériánkra kattintasz, láthatod, hogy minden közös képről süt a szerelem. 

Megnézem
Összes kép (1)

“Soha nem az a fontos, hogy mit csinálsz és hol, hanem az, hogy kivel” – írta korábban az úszó. Férje pedig Hosszú Katinka iránti rajongását kifejezve még tetoválást is csináltatott.

Szerelmes képek: Hosszú Katinka és Shane Tusup három éve házasok
Szerelmes képek: Hosszú Katinka és Shane Tusup három éve házasok

Gyakran posztol a házaspár közös képet, és még gyakrabban ír hozzá egy-két kedves szót. Mindezt pedig egyesek megszólták, mondván, megjátsszák magukat. Nos, azért ennyi idő után talán mindenki el tudja dönteni, mennyire játék ez az egész kapcsolat.

Szerelmes képek: Hosszú Katinka és Shane Tusup három éve házasok

Mindent megtesznek egymásért, és nemcsak az olimpikonunkra büszke a férje, de Hosszú Katinka is odáig van a párjáért. 

Szerelmes képek: Hosszú Katinka és Shane Tusup három éve házasok

Amikor Shen Tusup van a címlapon, talán ritkább, de a teljesítmény és minden érem kettőjüké, ahogyan azt Katinka már korábban is elmondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top