Sztárok

Tóth Vera szakított kedvesével

Az énekesnő és volt párja már külön is költöztek. Kulturáltan, békésen sikerült lezárniuk a kapcsolatukat.

“Három év után előfordul, hogy elfárad a kapcsolat” – nyilatkozta Tóth Vera a Blikknek, majd hozzátette, bár szinte soha nem beszél a magánéletéről, ebben az esetben mindenképpen szerette volna megelőzni a találgatásokat. “Sokkal mélyebb volt a kapcsolatunk annál, mint hogy valahol két mondatban, félig valós dolgok jelenjenek meg rólunk.”

Tóth Vera szakított kedvesével

Az énekesnő, aki gyomorbypass műtéte óta teljesen átalakult, és mostanáig közel 30 kilót fogyott, egyelőre nem tudja, miért hűlt ki kapcsolata Ádámmal. “Az utóbbi másfél évben szinte éjjel-nappal együtt voltunk és besokalltunk. Terápiaszerűen időről időre leültünk egymással szemben, és megkérdeztük, hogy mi a baj.”

Vera nem tagadja, az utóbbi időben nemcsak kedvese, de ő is sokat változott. “A műtétem óta rengeteg dolgot másképp látok, más dolgok lettek fontosak. Egy egy nagy testi-lelki trauma volt, amit még nekem is fel kellett dolgoznom.” És bár Ádám már el is költözött a közös lakásból, az énekesnő azt mondja, volt párjával így is napi kapcsolatban van. “Azt vettük észre, hogy pozitív hatással van ránk a különlét” – árulta el.  

Olvass még többet Tóth Veráról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top