Sztárok

Király Linda: “Ha meggyógyulok, jöhet az esküvő és a baba”

Az énekesnő, akit nemsokára a Sztárban sztár egyik versenyzőjeként láthatunk viszont, beszélt arról is, hogy végre kiegyensúlyozottnak érzi magát. Úgy érzi, rajta van az úton, amin járnia kell.

“Nem görcsölök, elengedtem mindent, és jól érzem magam” – mondta Király Linda a Blikknek adott interjújában. Hozzátette, ez volt az egyik legnehezebb dolog most életében, hogy elengedje azt a sok őrült dolgot, ami a fejében járt. “Igen, korábban sajnos rengeteget görcsöltem és stresszeltem, ami nem tett jót az egészségemnek.”

Király Linda: “Ha meggyógyulok, jöhet az esküvő és a baba

Azt mondja, mióta kiderült, mi baja van, megtanulta elengedni a dolgokat, és jobban odafigyel magára. Az énekesnő beszélt arról is, nagyon várja már a Sztárban sztár indulását. “Ez egy nagyon izgalmas műsor, amelyben igazán sok lehetősége van egy előadónak arra, hogy megmutassa, mire képes. Imádom, hogy kipróbálhatom magam. Persze azt még nem tudom, hogyan fogok férfi előadó bőrébe bújni, attól tartok egy kicsit.”

Linda azonban nem csak a hamarosan kezdődő show-műsorról, de távolabbi terveiről is mesélt. Elmondta, párjával, szeretnének babát, és ahogy meggyógyul, sort kerítenek majd a családalapításra. “Egyelőre az egészségem és a gyógyulásom fontosabb” – vallotta be.

Olvass még többet Király Lindáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top