Sztárok

Hugh Grant nem ismerte meg Renée Zellwegert

Életemben nem láttam még ezt a nőt – mondta egy brit tévéshow-ban, miután elé tették a színésznő fotóját.

Annak ellenére, hogy korábban két Bridget Jones részben is együtt játszottak, Hugh Grantnek, úgy tűnik, mára problémát jelent felismernie egykori partnernőjét. A meglehetősen kínos jelenetre a Watch What Happens Live című brit tévéműsorban került sor, ahol a műsorvezetők korábbi partnernőiről faggatták Grantet.

Hugh Grant nem ismerte meg Renée Zellwegert

Többek között Julia Roberts, Drew Barrymore, Julianne Moore, Meryl Streep és Renée Zellweger fotóit rakták elé, ám mikor Zellwegerről kérdezték, a színész látszólag nem ismerte őt meg. “Soha életemben nem láttam még korábban ezt a nőt” – mondta nevetve.

Grant egyébként a show-ban beszélt arról is, miért nem kapott szerepet a Bridget Jones sorozat harmadik részében. Elárulta, ha a forgatókönyvről van szó, meglehetősen hisztisen viselkedik, és ebben az esetben nem sikerült magáévá tennie a szerepet, amit neki szántak volna, így végül kimaradt a folytatásból.

Nézd meg a Bridget Jones 3 szinkronos előzetesét: 

 

Olvass még többet a Bridget Jonesról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top