Sztárok

Nem fogod elhinni, hogy mennyi idős a bombázó Rába Tímea legidősebb gyermeke!

Az egykori szépségkirálynő, Rába Tímea ma is bombaformában van. A háromgyermekes családanya legidősebb gyermeke pedig a napokban költözött el otthonról. Nem is gondolnánk, hogy ennyi idős...

Rába Tímeának három gyermeke van. “A huszonkét éves fiam, Márk most fog elköltözni a szülői házból. Nem vagyok az az anyuka, aki úgy érzi, jaj, most elveszik tőlem az én kicsi fiamat. Tisztában vagyok vele, hogy ez az élet rendje, a fiatalok idővel kirepülnek és megpróbálnak a saját lábukra állni, önállósodni. A probléma csak azzal van, ha ez nem a megfelelő időben történik… Szíven ütött a döntése, nem számítottam rá, mert azt gondolom, még a tanulásnak, a jövőépítésnek lenne itt az ideje. A barátnőjével azonban úgy döntöttek, hogy önálló életre vágynak. Együtt választottak albérletet, és minden ezzel járó teendőt ők ketten intéztek. A fiam dolgozni fog és mindent saját magának teremt majd elő” – nyilatkozta a Borsnak Rába Tímea, akinek van még egy tizennégy éves lánya Nina, és nyolcéves kisfia, Noel.

Nem fogod elhinni, hogy mennyi idős a bombázó Rába Tímea legidősebb gyermeke!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top