Sztárok

Király Linda esküvője jó okkal csúszik

Király Lindát csak nagyon ritkán lehet együtt látni a párjával, Huszka Zsomborral, pedig évek óta jegyben járnak. Az esküvő is csak csúszik és csúszik...

A Sztárban sztár idei versenyzői közt van Király Linda is, aki a többiekhez hasonlóan várja már a kihívásokat, és amikor csak teheti, gyakorol a műsorra. Párja, Zsombor szerint az énekesnő kifejezetten felszabadult olyankor, amikor más bőrébe kell bújnia vagy szerepet kell játszania, és nagyon támogatja a szereplését. Ennek köszönhető az is, hogy hajlandó volt a Mokkába elmenni, pedig amúgy csak nagyon ritkán mond igent a hasonló felkérésekre.

“Évente egyszer bevállalom, ez volt most a külön kérés, hogy ezzel is biztassam” – válaszolta Király Linda párja, akivel már hét éve vannak együtt, de még most is kézen fogva ültek a kamerák előtt.

Király Linda esküvője jó okkal csúszik

A műsorvezetők meg is kérdezték, hogy áll a pár az esküvővel. Korábban az énekesnő azt mondta, hogy előbb megvárja a testvére, Ben esküvőjét, és majd utána jön az övé, de azóta sem lehetett hallani semmit a nagy napról. “Már négy éve vagyunk jegyben, és ez számunkra akkor mind a kettőnknek különleges esemény volt. Igazából nekünk ez volt nagyon fontos, azóta meg egész egyszerűen annyira pörög az élet, hogy egyszerűen nem tudtunk ezzel foglalkozni, meg talán nem is volt olyan fontos.”

Király Linda esküvője jó okkal csúszik

“Nekünk az elhatározás volt az igazi” – tette hozzá Király Linda, aki szerint az esküvő majd jön, amikor jön. A halogatásra pedig annyi a jó okuk, hogy maguk miatt ezt nem érzik sürgősnek, és nem is akarják, hogy mások belekergessék őket ebbe.

A velük készült felvételt megnézheted, és akkor te is látod, milyen összeillő párról van szó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top