Sztárok

Istenes Bence: ez még nem szakítás

Egy ideje mennek a találgatások, és most Istenes Bence megerősítette, hogy Németországba költözik, mert munkalehetőséget kapott. Ahogy fogalmazott, ez még nem szakítás.

A gyerekkorát Németországban töltötte, helyi műsorokat nézett és ott szeretett bele a televíziózásba, ezért a mostani felkérést visszautasíthatatlannak tartotta. “Németországból megkerestek, és voltam kint castingon, és jött egy lehetőség, hogy el tudok ott kezdeni televíziózni, műsort vezetni, ami valójában még nem egy konkrét ajánlat, mert én kértem, hogy szeretném a németemet felhozni. Úgyhogy egyelőre a háttérben kezdek el dolgozni” – nyilatkozta a Fókusznak Istenes Bence.

Istenes Bence: ez még nem szakítás

Az RTL Klub sikerműsorainál, az X-Faktorban, Hagyjál főzni!-ben és a Való világban azonban továbbra is számítani lehet a műsorvezetőre.

“Nem változik semmi, csak a beosztást kell picit jobban átgondolni. Ez nem szakítás, ez egyfajta kétlakiság.”

Istenes Bence: ez még nem szakítás

Ahogy Istenes Bence elmondta, kisfiát szeretné kétnyelvűként felnevelni, németül és magyarul, és párjával egyetértettek abban, hogy ez most egy remek lehetőség. Csobot Adél azonban nem adja fel a karrierjét. “Rengeteg projektje van, fellépései, színházban vannak szerepei, ő is hazajár majd folyamatosan.”

Istenes Bence: ez még nem szakítás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top