Sztárok

Ezért került padlóra Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee tegnap többször is arról írt, hogy nincs értelme az életének. A rajongói és a családja komolyan megijedtek, hogy öngyilkosságra készül. Mint azóta kiderült, szerelmi bánat küldte a padlóra.

Tegnap mi is megírtuk, hogy Ganxsta Zolee életéért aggódnak a rajongók, nem is csoda, hiszen több ijesztő gondolatot is posztolt a Facebookon. Azóta kiderült, elhagyta 24 évvel fiatalabb szerelme, akivel egy éve voltak együtt. Ez alatt az idő alatt Ganxsta Zolee előző felesége is megkedvelte Petrát, és a kislányával is jó viszonyt ápolt. “Valóban szakítottak a barátnőjével, és ez nagyon megviseli. Nem lep meg, hogy ennyire kiborult, hiszen volt már pár ilyen kiakadás az éle­tében, csak akkor nem a közösségi oldalán. Szerintem ez a kapcsolat menthető, nem volt olyan nagyon nagy baj, remélem, megoldják” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy.

Ezért került padlóra Ganxsta Zolee

A lap szerint Ganxsta Zolee édesapja is az újságból tudta meg, hogy milyen rossz állapotban van a fia, és azonnal fel is kereste. “Átmentem hozzá. Én nem szólok bele az életébe, nem faggatom. Nem volt túl jól, de összeszedte magát, és már egy fellépésre tart” – mondta el Zana József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top