Sztárok

Kitálal a magyar színésznő leszbikus szerelme

Véget ért a híres színésznő és nő szeretőjének viharos viszonya. Utóbbi, talán sértettségében, úgy döntött, hogy kipakol a kapcsolatukról.

A nő a napokban egy blogon névvel és arccal akarja nyilvánosságra hozni a történetet, addig is a Borsot kereste meg vele. “Sem én, sem ő nem vonzódtunk a nőkhöz korábban, ezt fontos megjegyeznem, ahogy azt is, hogy évtizedekkel vagyok fiatalabb nála, de ez sem volt akadály köztünk. Egy év után költöztünk össze, ekkor vált el a férjétől, otthon, a négy fal között a világ legboldogabb emberei voltunk. Ha viszont kijöttünk onnan, egy végtelen csatamezőn találtuk magunkat. A férje nem volt hajlandó elfogadni a helyzetet, a közös gyereküket sokszor használta eszközként, hogy megkeserítse a volt asszonya életét” – mondta a nő.

A kapcsolat végül csúnyán ért véget, a nő kifejezetten sértettnek tűnik, és azt állítja, hogy a híres színésznő, aki depressziója miatt lépett ki a kapcsolatból, mindenért őt hibáztatja, pedig ő nem akart mást, csak boldogságot.

Kitálal a magyar színésznő leszbikus szerelme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top