Sztárok

Az 53 éves Götz Anna férjhez ment Böröndi Tamáshoz

Igazán romantikus történet Götz Anna és Böröndi Tamás szerelme. Nem, nem az a Disney-féle hihetetlen, hanem igazi és valóságos, és ettől még szebb.

Több mint 30 éve ismerik egymást, de csak öt éve jöttek rá, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz. Az 53 éves Götz Anna a hétvégén kimondta a boldogító igent Böröndi Tamásnak. A 61 éves színésznek és a színésznőnek ugyanúgy ez a második házassága, de nem csak ebben hasonlít az életük.

Ahogy a Blikk megírta, a színésznőnek az előző házasságából ikrei születtek, Emília és Bálint, Böröndi Tamásnak pedig szintén ikrei vannak, két lánya született egykor.

Götz Anna korábban elmondta a Borsnak, hogy közel az ötvenhez már nem számított erre a szerelemre. “Mindig is volt egy megmagyarázhatatlan szimpátia, vibrálás köztünk, de egy tönkrement házassággal a hátam mögött próbáltam eltartani magamtól ezt az érzést. Aztán őrült nagy szenvedély lett ebből. Megtanultuk, hogy nem szabad a szőnyeg alá söpörni a problémákat, és tudjuk, mivel ne roncsoljuk a kapcsolatunkat.”

A színész pedig akkor hasonló rajongással beszélt a szerelméről.
“Hihetetlen, hogy már megettem a kenyerem javát, mire meg­találtam azt, aki nőként, anyaként, háziasszonyként és színésznőként is tökéletes a számomra. Hozzánk hamarabb érkezett a tisztelet és a szeretet. Aztán egyszer Kalocsán játszottuk, és kü­lön utaz­tunk. Küldtem neki egy sms-t, hogy nem ér hiányozni. Elindult valami.”

A Vimdám színpadon szerelmeseket játszottak a Kaktusz virágában
A Vidám Színpadon orvost és asszisztensnőjét alakították a Kaktusz virágában, akik egymásba szeretnek a történet szerint – így lobbant lángra az ő szerelmük is

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top