Sztárok

Nincs több titok, a Sztárban sztár-lista teljes

Egy ideje már találgatni lehetett, kik szerepelnek az idei Sztárban sztár-évadban, de most végre teljes a lista, nincs több titok.

Vége az árnyjátékoknak, most kiderült, kik is lesznek a Sztárban sztár versenyzői, akiket idén szeptember 11-től hetente láthatunk a TV2 műsorán. Először mutatjuk a képet, de ha nem ismersz fel mindenkit, akkor a névsort megtalálod lentebb.

Nincs több titok, a Sztárban sztár lista teljes

A mezőnyből vannak már olyanok, akiknek a nevét ismertük, mint például Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, akik elvált párként is jó viszonyban maradtak, de kérdés, milyen ellenfelek lesznek a verseny alatt.

De a teljes listát elnézve, biztosan vannak már favoritok: Király Linda, Polyák Lilla, Radics Gigi, Muri Enikő, Kozma Orsi, Nagy Adri, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Tibor, Kefir, Homonnay Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás mind alig várják, hogy megmutathassák, mit tudnak.

“Szóval igen. Sztárban sztár, szeptember, kezdjük már! Ez nekem most megint egy akkora lehetőség” – lelkesedett Muri Enikő, aki készül a kihívásokra, és ahogy mesélte, korábbi versenyzőket is kérdezgetett a tapasztalataikról.

A tavalyi Sztárban sztár győztese, Gáspár Laci első hallásra nem volt a favoritok között, de nagyot ment a műsorban, ahogy Peter Sramek is. Kíváncsian várjuk az idei év meglepetéseit.

Nincs több titok, a Sztárban sztár lista teljes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top