Sztárok

Liptai Claudia mindezt terhesen is bevállalta

Nem arról híres a műsorvezető, hogy a dolgok könnyebbik végét fogná meg. Liptai Claudia a harmadik trimeszterben sem tervez pihenést.

Ahogy Liptai Claudia már elmondta: nem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések, ő addig dolgozik terhesen, ameddig csak bír. Miért is ne tenné, ha egyszer jól van?

Összeáll a csapat
Összeáll a csapat

Ennek ellenére nagy meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy a Sztárban sztár zsűrijéből Liptai Claudia sem hiányzik majd. A műsor szeptember közepén indul, a sztár pedig október vége körülre várja a második gyerekét.

Claudia mellett Bereczki zoltán, Majka és Hajós András zsűrizi az előadásokat
Claudia mellett Bereczki Zoltán, Majka és Hajós András zsűrizi az előadásokat

 

Ráadásul nem csak a Sztárban sztár, de a Nő comment! elnevezésű talkshow is most indul, amelynek ő a házigazdája, és erre a kihívásra Liptai Claudia már régóta várt. 

Korábban pedig szó volt arról, hogy Liptai Claudia kamatoztatja a cukrász végzettségét, és a párjával, Pataki Ádámmal együtt könyvet ír ismert emberek kedvenc desszertjeiről, és le is süti azokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top