Sztárok

Meztelenül fotózzák Petrát, Josie féltékeny

Josie-t zavarta, hogy Petra aktmodell lett, de már kezd beletörődni a helyzetbe. Petrát az sem zavarná, ha kamerák előtt szülne.

Leírjuk a helyzetet:

  1. Josie megismerkedik Petrával az Ádám keresi Évát című műsorban, ahol meztelenül rohangálnak egy napsütötte szigeten.
  2. Olyannyira egymásra találnak, hogy összeházasodnak a Négy esküvő kamerái előtt. Itt már ruhában vannak.
  3. Petra később aktfotózást vállal.
  4. Josie-t ez zavarja.

Tehát: egy férfit, aki megismer egy nőt, miközben meztelenül mutogatják magukat a nagyvilágnak, zavarba ejt, sőt féltékennyé tesz, hogy a nője továbbra is csupaszon mutogatja magát.

Meztelenül fotózzák Petrát, Josie féltékeny

“Volt egy-két kisebb összezördülésünk, a szerelmem valamiért nehezen dolgozza fel, hogy mások is látnak meztelenül, de már megbékélni látszik. A szüleink is elfogadták a műsorokat és a kapcsolatunkat is. Szeretnénk majd egyszer egy nagy családot közösen, egyelőre két kutyuson gyakorolunk” – magyarázta a Borsnak Petra, és hozzátette, hogy a VIASAT3 biztosít számunkra folyamatosan lehetőségeket, de attól még ő hagyja, hogy aktfotók készüljenek róla, és elmondta, hogy az első sorozata már meg is jelent egy internetes oldalon. “Huszonhárom vagyok, a szerelmem huszonnégy lesz, van még időnk a komolyabb tervekre. És ha már a mi kapcsolatunk ilyen különleges, az sem lenne ellenemre, ha kamerák előtt születne meg a gyermekünk” – mondta a lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top