Sztárok

Tippelj, visel-e bugyit Victoria Beckham

Bármi elképzelhető, ezért olvasd el Victoria Beckham legfrissebb címlapképének leírását, és tippelj, a képen tényleg félmeztelen-e.

A divatvilágban minden megeshet, a modellek néha gyakorlatilag egy szál semmiben vonulnak végig a kifutón, a magazinok fotózásánál is kizárt a szégyenlősség. Victoria Beckham sem kivétel a szeptemberi Vogue címlapján.

fotó: Norman Jean Roy/Vogue
Fotó: Norman Jean Roy/Vogue

A fotón – legalábbis a leírás szerint – nem visel egyebet, mint saját tervezésű pulóverét, na meg némi sminket és két gyűrűt. Vagyis semmi fehérneműt – most pedig megindultak a találgatások, vajon van-e rajta bugyi vagy nincs.

Voltak, akik szerint Victoria Beckham egészen Kim Kardashian-os ezen a képen, “csak sokkal soványabb”, és ezzel indokolták, hogy nyilván félmeztelen fotózást is bevállalt, mások szerint viszont ennél már több az esze és nagyobb a hírneve. Bárhogyan is, sikerült elérnie, hogy a Vogue magazin következő számára máris sokan kíváncsiak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top