Sztárok

Meglepő fordulat Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügyében

Pécsi Ildikó állítólag a szomszédjába költöztetné Pártos Csilláékat.

A budapesti bíróság jú­liusban első fokon Pécsi Ildikónak adott igazat, és azt a döntést hozta, hogy volt menyének, Pártos Csillának ki kell költöznie a színésznő budai házából, amelyben jelenleg él fiával. A döntését a bírónő többek között azzal indokolta, hogy Pártos szívességi lakáshasználóként került oda, ezt a használatot tőle megvonták, ráadásul az alperesnek van egy ingatlana, ahová költözhet. Azt, hogy ez beköltözhető vagy sem, a bíróság nem vizsgálta. Az ítélet szerint 15 napon belül el kellene költözniük, a határidő most csütörtökön jár le.

A Blikk munkatársai megtalálták azt a gödöllői épületet, amire a bírónő hivatkozott. És meglepetten tapasztalta, hogy az közvetlenül Pécsi Ildikó szomszédságában található, ugyanazon a házszámon, csak A megjelöléssel.

“Erre az ingatlanra gondolt a bírónő, amikor ítéletet hirdetett. Ezt valamikor maga Pécsi Ildikó íratta Csilla nevére, de rakatott rá haszonélvezeti jogot. Az ingatlan ramaty állapotban van, 20 éve lakatlan, régi, hosszú vályogház, az eleje be lett pucolva. A haszonélvezet pedig azt jelenti, hogy bármikor be kell engednie oda a haszonélvezőt, azaz Pécsi Ildikót. Nem is értem, hogy az ügyfelem miér­t költözne át egy olyan házba, ahol a volt anyósa lenne a szomszédja, akivel perben áll, és aki pontosan azért harcol, hogy kitegye a másik lakásából” – nyilatkozta Pártos Csilla jogi képviselője, dr. Gerencsér András.

A lap kereste Pécsi Ildikót is, de nem érték el.

Meglepő fordulat Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügyében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top