Sztárok

Sarka Kata nem is volt Cipruson?

Ellentmondásos hírek jelennek meg a Hajdú házaspárról. A legújabb információk szerint Sarka Kata nem is volt Cipruson, és képtelen megbocsátani a férjének.

A Bors információi szerint Sarka Kata egy percet sem töltött Cipruson Hajdú Péterrel. Az indulás napján Hajdú Péter egy, a repülőtéren készült közös képet osztott meg, ezért úgy tűnt, hogy együtt mentek. Korábban ugyanis azt nyilatkozták, hogy igyekeznek rendbe hozni a házasságukat, erre pedig a legjobb alkalom a közös ciprusi nyaralás. De a lap szerint Sarka Kata csak kísérőként ment a reptérre.

A pár egyik ismerőse arról beszélt, hogy teljes a káosz a család körül, még a barátok sem tudnak mindent, de az utóbbi napokban az látszik beigazolódni, hogy a feleségnek van oka a távolságtartásra. “Mindenki rögtön Katát vádolta meg, biztos szerelmes lett, talált egy jobb partit. Befolyásos üzletember udvarol neki, egy menő színész csapja neki a szelet, de talán ezek csak hangzatos pletykák és a másik oldalon kell keresni a hibát. Kata nem véletlenül nem vállalta a közös utat férjével, állítólag olyan sebet kapott tőle, ami nehezen heged be, ha begyógyul egyáltalán. Ezzel együtt leülnek beszélgetni, ha Péter hazajött a gyerekekkel, de azt még senki, ők maguk sem tudják, mire jutnak. Egy biztos, mindenki drukkol nekik” – mondta el a lapnak a család egy barátja.

Sarka Kata nem is volt Cipruson?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top