Sztárok

Folytatódik a háború Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Több mint két éve­ húzódnak a tárgyalások Pé­­csi Ildikó, a színésznő fia, Csa­ba, és Pártos Csilla közt és a pereskedés akár 2017-re is átnyúlhat.

A legutóbbi, július közepén zajlott tárgyaláson a bíróság első fokon kimondta, hogy Pártos Csillának és fiának hivatalosan augusztus 18-ig el kell hagynia otthonát, azt a budai családi házat, mely jelenleg Pécsi Ildikó tulajdona. A költözést viszont keresztülhúzta a bíróság ítélkezési szünete. Pártos Csilláék pedig fellebbezésre készülnek. “Természetesen fellebbezünk, amint augusztus 23-án vé­get ér az ítélkezési szünet. Má­sodfokon azonban kissé lassabban zajlanak az ügyek, így legjobb esetben is csak év végén­ kerülhet sor a tárgyalásra, de sze­rintem ez az ügy jövőre fog már­ csak bíróság elé kerülni” – magyarázta dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

Folytatódik a háború Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Pécsi Ildikóék ügyvédje, dr. Bilkei-Gorzó Dávid másképp látja a dolgot. “Nem gondolom, hogy olyan sokáig elhúzódna az ingatlankiürítési per. Szerintem ebben az évben le is tudjuk zárni az ügyet, bízunk benne, hogy a bíróság gyorsan dönt majd, és Pártos Csilla jogerősen is el kell, hogy hagyja a lakást” – mondta. Az ingatlan mellett egy­ másik per is folyamatban van: a­ gyermektartási összegben Csillá­nak és volt férjének még nem sikerült megegyezni. Csilla visszamenőleg követel 2 millió forintot, de volt férje állítása szerint jövedelem hiányában nem tud fizetni – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top