Sztárok

Lux Ádám és Bognár Anna: a szeretkezős jelenet megterhelő

Kulisszatitkokat árult el a ma reggeli műsorban Lux Ádám és Bognár Anna. Még arról is beszéltek, milyen nekik egy "szeretkezős" jelenet.

Elindult az Izaura Tv, amely a sorozatrajongók igényeit igyekszik kiszolgálni. Ennek kapcsán hívták vendégül a TV2 reggeli műsorába Lux Ádámot és Bognár Annát, akik több sorozatot szinkronizáltak már. Többek között a színész kölcsönözte a hangját a Mentalista sorozatban Patrick Jane-nek, vagy a mexikói szappanopera-szereplők közül Fernando Colungának.

Szinkronszínészként pedig tulajdonképpen ugyanúgy játszanak a színfalak mögött, mintha csak a színpadon lennének, mert így töltik meg élettel, érzelmekkel a szöveget.

“Egy szakmai titkot elárulunk. Szeretkezős jelent után általában le kell ülni, a sok fújtatástól az ember elszédül” – mesélte Lux Ádám, aki szerint egy-egy ilyen jelent kimerítő tud lenni.

Lux Ádám és Bognár Anna: a szeretkezős jelenet megterhelő

Bognár Anna pedig Meryem Üzerli magyar hangja, amit kifejezetten élvez, ahogy ezt korábban is elmondta. Számára is szakmai kihívás, amikor például egy szerelmes jelenetet kell szinkronizálni, és azt meg kell tölteni érzelmekkel.

“Egy-egy ilyen pikáns jelentnél teljesen komolyak vagyunk, ez a munkánk, ez a szakmánk. Az egész lényem ilyenkor átváltozik, ott vagyunk ilyenkor az ágyban, abban a pillanatban, ahogy véget ér a felvétel, szakadunk a röhögéstől. Régen volt, hogy egy mikrofonnál állunk, most már azért kettő van és van egy fal közötte, sőt előfordul, hogy nincs is ott a partner. Az is nagyon vicces, amikor a füledbe jön a hangja, meg a lihegése” – mondta a színésznő, aki most Az éjszaka királynője című sorozatban működött közre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top