Sztárok

Egyetlen fotó a ma szülinapját ünneplő Jennifer Lawrence-ről

Az Oscar-díjas színésznő ma ünnepli 25. születésnapját. Egyik rajongója egy cuki fotómontázst állított össze Az éhezők viadala sztárjának eddigi életútjáról.

Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky államban található Louisville-ben. Színészi karrierjét a véletlennek köszönheti, 14 éves korában ugyanis New Yorkban járva felfigyelt rá egy tehetségkutató. Első szerepét a The Bill Engvall Show című sorozatban kapta 2007-ben, 2008-ban pedig már első filmszerepében tűnt fel a vásznon.

A gyerekkortól a sztárságig, boldog szülinapot Jennifer Lawrence-nek!
A gyerekkortól a sztárságig, boldog szülinapot Jennifer Lawrence-nek!

Világhírre Az éhezők viadala sorozat, illetve az X-Men-filmek segítségével vált. A 2012-es Silver Linings Playbook című filmben nyújtott teljesítményéért Oscar-díjjal jutalmazták, ezzel ő lett minden idők második legfiatalabb nyertese.

Egyetlen fotó a ma szülinapját ünneplő Jennifer Lawrence-ről

Lawrence a világ jelenlegi egyik legtöbbet foglalkoztatott és legjobban kereső színésznője, filmjei világszerte már több mint ötmilliárd dollárnyi bevételt hoztak. Eddig összesen négyszer jelölték Oscar-díjra, ezzel rekordot állított fel.

További cikkek Jennifer Lawrence-ről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top